En kommentar
Lämna ett svar Avbryt svar
Senaste inläggen
Senaste kommentarer
- nitro om Pizzabluffen ingenjören avslöjar
- Pulvermos om Bättre mos på pulvermos 1
- Kiichiro om Pizzabluffen ingenjören avslöjar
- Antonela om Rosmarin- och vitlöksolja
- Anders Svensson om Kockelever testar pulvermos
Arkiv
- november 2022
- december 2020
- september 2015
- juli 2015
- januari 2015
- april 2013
- februari 2013
- januari 2013
- november 2012
- oktober 2012
- september 2012
- maj 2012
- april 2012
- december 2011
- november 2011
- oktober 2011
- september 2011
- juni 2011
- maj 2011
- mars 2011
- februari 2011
- mars 2010
- januari 2010
- november 2009
- oktober 2009
- juni 2009
- april 2009
Kategorier
- @Just Nu
- Ägg
- Alla artiklar
- Bacon
- Baka
- Bearnaise
- Blanda
- Bröd
- Färga
- Fisk
- Fritera
- Frön
- Grilla
- Griskött
- Ingredienser
- Kallskuret
- Koka
- Köpa
- Köttfärs
- Krossade Burktomater
- Lägga upp
- Marinera
- Mat-aforismer
- Metod
- Misstag
- Olja
- Ost
- Övrigt
- Oxkött
- Potatis
- Pulvermos
- Rotfrukt
- Sallad
- Sätta ihop
- Skåp-rens
- Slow food
- Steka
- Tips
- Torka
- Ugnslaga
- Uncategorized
- Vatten
Vilka bilder wooow!! Kf6ttfe4rsse5s konongatt!! Brukar gf6ra en riktig laddning e5 sen ha till en paj eller dyl dagen efter. Ff6r att inte tala om kall kf6ttfe4rsse5s pe5 en he5rd macka sen e4r det bra med mycket vitlf6k, he5ller be5de baciller och vampyrer borta!!Hab4en bra dag skulle behf6va lite re5d av dej hur f n man gf6r ff6r att sova ne4r man jobbat natt behf6ver nog inskolas pe5 det ockse5!! Natten som kommer, den blir inte rolig den Kram kram