Töm ketchupflaskan utan nanoteknik

När jag såg om en uppfinning med nanoteknik som skulle medföra att allt enkelt rann ut ur en ketchupflaska, kom jag att tänka på hur jag har löst problemet.

Det är helt enkelt bara att använda den sista slatten till sås, gryta eller soppa. Häll i lite vatten i flaskan och skaka om, så drar man nytta även av det sista. Man ska också veta att det där allra sista man får ut på detta sätt är mycket mindre än man tror. Kleta-kvar-effekt gör att det inte blir alls mycket över och rent ekonomiskt är det försumbart. Men det är såklart trevligt att veta att man tagit tillvara på allt.

Det allra smartaste med denna metod är att man kan använda flaskan för att tillföra den kryddning som behövs. Eller helt enkelt skaka till en redning med flaskans hjälp och på så sätt spara på disken.

© Tomas Carlsson

Man kan väl annars säga att med nanoteknik kommer framtidens ketchupeffekt att synas runt magen?

Här en video som visar hur det ser ut när insidan av en flaska preparerats med nanoteknik:

En kommentar

  1. Detta är något som passar dig som redan har bestämt att du ska åka till ett visst ställe. Kanske har du en släkting eller vän som du ska träffa. Har du då tur finns det sista minuten biljetter som det går att köpa. Sen är risken att det inte finns någon sådan och då får man ju helt enkelt köpa en dyrare biljett. Men det är absolut värt att kolla upp iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *